Страници

събота, 9 януари 2016 г.

Bookish Identity TAG

Слуд дълга и изпълнена с перипети седмица благодарение на Теди се завръщам с един кратичък таг, целящ да комбинира светове с характери до достигане на перфектната комбинация. Благодаря, Теди!

1.В кой фантастичен свят бихте искали да живеете?
Бих влязла в стереотипа, казвайки, че искам да живея в магическия свят на Хари Потър, но ще се опитам да разчупя оковите. Отговорът ми тук е този от "Песен за огън и лед" от Джордг Р. Р. Мартин. Сигурно няма човек, който да не знае поне мъничко за фентъзи светът от "Игра на тронове". Струва ми се като огромно предизвикателство, в което бих се впуснала с невероятно огромно удоволствие.

2.Кой би бил вашият партньор?
Без значение в Вестерос, Соториос или в Есос, ще ми трябва човек с бърз и остър ум, но в същото време  физически силен. Бих заложила на Едмон Дантес от "Граф Монте Кристо", Фор от "Дивергенти" или Томас от "Лабиринтът".

3.От поредицата за Пърси Джаксън, кой би бил твоят божествен родител?
Няколко пъти се опитах да си направя тест точно на тази тема, но всеки път ми се пада някой различен древногръцки бог. Затова направо си казвам, че би било супер яко Зевс, Атина или Артемида да ми е родител. И Хера може да пасне за ролята. 

4.От поредицата Реликвите на смъртните, какъв предпочиташ да бъдеш – долноземец или нефилим?
Няколко пъти вече съм споменавала, че не ми е любимата поредица и всъщност не съм много навътре с цялата фентъзи система. На въпроса обаче мога да отговоря - нефилим, sin dudas. 

5.В поредицата за Хари Потър, в кой дом бихте били?
Според Pottermore съм сто процента Грифиндор, няма да споря. Безспорно е любимият ми дом, горд грифиндорец съм и за нищо на света не бих си го сменила. 

6.В поредицата Дивергенти, коя би била вашата каста?
Считам се за авантюристична персона, имам склонност към приключения и някакви опасности, поради което казвам Безстрашни. Любопитно ми е да изуча страховете си, тъй като мислейки за тях не мога да изтъкна най-впечатляващи и най-силни. Би било интересно да премина през този процес посредством куп серуми и тренировки, а след това да опитам да ги преборя и току виж съм новата Сикс или Фор.

7.От поредицата The Northern Lights, какъв би бил вашият демон?
Чувала съм за поредицата, но не съм я чела, затова не мога да отговоря на въпроса. 

Тагвам Юли, Кая и Габи

Няма коментари:

Публикуване на коментар