Страници

неделя, 19 юли 2015 г.

Week Of Wisdom Readathon 2015 TBR

Малко преди да се прибера вкъщи от почивка видях тази публикация за Week Of Wisdom Readathon. Не бях чувала за това маратонно четене, но реших да се включа, за да завърша месеца също толкова силно откъм книги, колкото и започнах. 
Малко информация: четенето ще се проведе в периода 20-27 юли, като всеки един ден има тема. Това идва добре за мен и огромната ми купчина с непрочетени книги, защото ако всичко върви по план, тя ще намалее със седем през следващата една седмица. 

1. Mature Monday - Read Nonfiction/Classics/Adult Fiction - Последните няколко дни от почивката останах без книги за четене и принудително посегнах към "Wallbanger" от Алис Клейтън, която се води Adult fiction. Ще се опитам да я довърша възможно най-бързо, защото и без това не ми допада да оставям книги по средата.
2. Timeless Tuesday - Read Historical Fiction/Classics/Timetravel Fiction - Купих си "Гондолата на времето" от пролетния/летния базар на книгата и май сега е перфектния момент да я прочета. И да си припомня красотата на Венеция. 

3. Whimsical Wednesday - SciFi/Fantasy - Преди години прочетох за пръв път "Академия за вампири", но не виждам нищо лошо да я препрочета сега. И без това не помня почти нищо. 
4. Thrilling Thursday - Horror/Thriller/Mystery/Action - Още една книга, която ще прочета за втори път, е "Десет малки негърчета" от Агата Кристи.
5. Friday Feels - Contemporary/Romance - Изборът ми за съвременна книга, а също и романтика, е "Girl online" от Зоуи Съг. 
6. Series Saturday - Catch up on a series - Преди две лета започнах поредицата "Саванти", а третата книга, "Кристал", само започнах. Интересът ми се изгуби, но сега ще ѝ дам втори шанс, защото обичам първа и втора част. А и съм в настроение за нещо леко и ненатоварващо.
7. Sunday Funday - Read a random book - Тук реших да комбинирам приятно със задължително, може би не особено добре за финал, но... "Чичовци" трябва да се прочете така или иначе.

Някой планира ли да вземе участие в това маратонно четене? Ако да - ще се радвам да споделите кои книги планирате да четете. Успех!

2 коментара:

 1. Изглежда супер забавно, надявам се да направиш wrap up пост след тази седмица.
  Ще вземеш ли участие в booktubeathon-a ??

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ще има wrap up пост, надявам се да смогна с книгите, за да има какво да пиша в него, все пак :D
   Да, планирам да се включа и в booktubeathon. Такива събития ме мотивират страшно много, а и точно сега имам нужда от маратони, за да намаля възможно най-много гигантската TBR купчинка.

   Изтриване