петък, 25 март 2016 г.

I Love Spring Book TAG

Всеки път, като започна да попълвам отговорите на въпросите от някой таг, се чувствам малко гузно, защото нямам време да работя върху ревю или дискусия, и се измъквам "по лесния път". Тази седмица бях планирала съвсем различна публикация, но поради промяната на времето (не се шегувам) и малък инцидент (който ми уби желанието да мисля, а след това и да редактирам) пиша този съвсем кратичък таг. Пролетта вече е тук, а настроението от нея - на лице. Време е да го пренеса и в личното си интернет местенце. Благодаря на Мари, която ме покани да го направя! На свой ред предавам щафетата на Жени, Зин и Вик.


1. Каква е пролетта, там където живееш?

Пролетта тук е красива. Живея в най-големия град в България и понякога атмосферата се усеща по-трудно заради сградите и непрекъснатото движение по улиците. Но пък винаги забравям за това, разхождайки се в парка между раззеленилите се дръвчета и разцъфващи цветя.

2. Най-очакваното излизане на книга, тази пролет.
Има много книги, които чакам! На първо място е "Зима", която, в интересна истината, не знам дали е насрочена за пролетта или по-късно. Очаквам и "Бухтичка" от Джули Мърфи, "Лейди Полунощ" от Касандра Клеър, "Звезден полет" от Мелиса Ландърс и Iluminae от Ейми Кауфман и Джей Кристоф.

3. Покажи корица, която ти напомня за пролетта.
Корицата на "Възпламени ме" е тази, която най-силно ми напомня за настъпващия сезон. Дизайнерите ѝ са се справили чудесто с работата по нейната символика.

4. Къде ще четеш тази пролет?
Най-вероятно вкъщи. Не залагам на големи пътувания и четене с вдигнати нависоко крака. Но пък не изключвам опцията много от времето си да прекарам в някой от софийските паркове, стига да не вали.

5. Намерете корица със слънцето на нея.

6. Кои са любимите ти пролетни четива?
Не мога да назова конкретен жанр, който предпочитам - това ще разберете и от някой от предстоящите постове. Мога да чета всичко, като конкретно заглавие, за което се сещам, е "Къде си, Бернадет?" от Мария Семпъл. Миналата година по това време се запознах с нея за първи път и все пазя спомена от първите и последните страници.

7. Намерете книга с много различни цветове по нея.

Няма коментари:

Публикуване на коментар