петък, 31 юли 2015 г.

July Wrap up and August TBR pile

Този месец сама се потупвам по рамото за изпълнението с прочетените книги - лятната ми почивка в началото на юли даде страшно силен старт, а маратонът, в който взех участие, завършr по също толкова блестяy начин.
За двете седмици извън София прочетох девет книги: "Друговремец" от Диана Габалдон (любима книга и любим съпътстващ сериал), "Всички наши места" от Дженифър Нивън - тук ще намерите ревю с подробно мнение за романа; "Възпламени ме" от Тахара Мафи (отново ревю тук), "Бай Ганьо" от Алеко Константинов, "Гераците" от Елин Пелин, "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс, "Въглен в пепелта" от Сабаа Тахир, "Красива тайна" от Кристина Лорън, и "Лесна" от Тамара Уебър.
Завърнах се вкъщи с мисълта, че до края на ваканцията ще скучая, веднага ще се окажа от книгите и така нататък, но тъкмо навреме се появи Week of Wisdom маратон. Всички седем дни от седмицата бяха тематични, като свободно избрах кои книги в определен жанр да прочета. Ето в този пост ще откриете седемте, които успешно завърших в периода понеделник-неделя.
Що се отнася до книгите, които планирам да прочета през предстоящия месец - не очаквам отново да надхвърля себе си с още 15 книги и за сега се надявам да завърша седемте книги, които съм избрала за Booktubeathon, или следващия маратон, в който ще участвам. Повече за него, а и за избраните четива, ще намерите в публикацията тук.

1 коментар:

  1. Доста продуктивен месец си имала, поздравления.
    П.П. Сега видях какво четеш в момента и определено ще очаквам ревю, за да чуя мнението ти за книгата. Аз лично много я харесах и умирам да продължа с поредицата :))

    ОтговорИзтриване