вторник, 1 декември 2015 г.

Blogmas? #1

Дълго време мислих и се чудих дали си заслужава втори месец подред да си затрудня живота, захващайки се с редовно писане, публикуване и отговорностите, които произхождат от тези дейности. Но се събудих тази сутрин и тупнах с крак пред огледалото, твърде решена да заразя и блога си с коледното настроение. И така, добре дошли в първи ден от Blogmas в Stormy garden!
Днес е време за малко информация и в духа на това искам да ви кажа, че тази година няма да публикувам абсолютно всеки ден. Нямам необходимите сили и време, а също така не намирам ежедневието си за чак толкова интересно. Затова реших всяка седмица да има по два или три поста, които освен с неща от деня и такива, които просто искам да споделя, ще имат "книжна" или близка до това тема. Планът ми за работа е вече изготвен, публикациите предстоят да бъдат подготвени, а аз съм изключително развълнувана за нещата, за които ще пиша. Ако смогна със всичко и не изникнат неочаквани спънки, в около средата на месеца ще обявя нещо, което силно ще засяга вас, читателите. Има още много за доизпипване около идеята ми, но ако работя стегнато около петнадесети декември ще ви я разкрия навреме, преди Коледа. Обещавам - ще ви хареса! (Но имайте в предвид, че засега нищо не обещавам - има страшно много фактори, които могат да попречат.)
С това се изчерпват основните неща, които исках да споделя. Следващият пост можете да очаквате на четвърти или пети, зависи от това дали ще смогна да напиша ревю на "Отровни думи" от Майте Каранса, която прочетох вчера. О, само да знаехте колко много неща искам да кажа за тази книга! Обаче предвиждам как ще отворя празния документ, ще напиша уводното изречение и дотам... Както и да е, нямам особено много задължения за утре, вечерта ми е посветена изцяло на похапването на мандаринки, "Мечът на лятото" и работа по блога. Мислех, че ноември ще е най-напрегнатият месец за тази година, но, уви, струва ми се, че декември ще заеме мястото му...
Пожелавам приятно писане на хората, решили да се включат към Блогмас! Забавлявайте се през идните дни! 

2 коментара:

  1. Тъкмо си мислех колко хубаво беше, когато миналата година по това време, се прибирах от училище и сядах да прегледам твоя blogmas пост. Много се радвам, че реши да го направиш и с нетърпение чакам следващите!!!

    ОтговорИзтриване
  2. С голям интерес ще чакам blogmas постовете ти, чак и мен не вдъхнови, ама защо това време никога не стига.

    ОтговорИзтриване