вторник, 19 декември 2017 г.

Коледен Giveaway! (Затворен!)

 Веднъж в годината в блога си организирам по един Giveaway и съм страшно щастлива, че този момент дойде отново! С огромно желание обявявам новото раздаване на подаръци за Коледа 2017!
Прави ми впечатление, че през този зимен сезон все повече и повече блогъри правят този чудесен жест към читателите си, за да им се отблагодарят и да покажат, че оценяват обратната връзка и времето, което те отделят, за да четат. Искам да направя същото днес, като ви благодаря за вниманието и търпението през изминалата не много активна година. Благодаря на тези от вас, които все още не са се отказали от Stormy garden въпреки честата липса на активност и разнообразието от съдържание, което публикувам - за някои от вас последното е плюс, а за други - минус. Главната ми цел тази година беше да пиша за неща, които вълнуват мен, и се надявам да има хора, на които това да им се е харесало. Отново - благодаря за интереса, вниманието, коментарите... За всичко!
Тази година съм подготвила малко по-голям подарък, по-личен, избран с много желание и нетърпение един от вас да го получи. По обичай той е книга. По-скоро три. Може би знаете, че за мен Коледа е време за вкусни закуски, филмови маратони и топли вечери в леглото, ако може с някой роман в ръка. Изборът ми не е свързан с празниците, понеже коледната тематика е за предпочитане през зимния сезон, а това, към което се стремя аз, е победителят да се чувства свободен да чете по което и да е време, при това без да губи от удоволствието. А и всъщност те ще бъдат изпратени след празниците, тъй като краят на giveaway-a ще е Бъдни вечер.

Заглавията, които избрах за вас, са "Graffiti Moon" от Кат Кроули, "Говори" от Лори Халсе Андерсен и "До всички момчета, които съм обичала" от Джени Хан - и трите много специални. Не съм чела първата, "Graffiti Moon", но предложението идва от сестра ми, която е почитателка - доверявам се напълно на книжното ѝ мнение. "До всички момчета, които съм обичала" е сладурски роман, с който се запознах преди година-две на английски и когото харесах достатъчно, че сега с огромно желание да подаря на някой от вас! (Освен това втората книга вече е издадена на български! Няма да се налага да чакате много!) А третата книга, "Говори", е сравнително нова на българския пазар и е много важна книга. Ако желаете да разберете мнението ми за нея, както и малко повече за романа, прочетете ревюто ми, като кликтене тук
Всеки живеещ в България може да се включи в giveaway-а - както винаги! Но ако сте под 18 години, моля да се посъветвате с родителите си. Ще се нуждая от адреса ви, за да изпратя книгите, ако победите. 

Условията за участие по традиция са прости:
1. В коментарите под този пост ми напишете нещо, няма значение какво! Разкажете ми за някоя книга или за филм, който ви харесва, за любим момент от изминалата година. Как върви училището или университета, какво ви мотивира? Не изисквам от вас и обем - пишете точно това, което ви е на сърце, по тема, която сами изберете!
2. Оставете активен имейл/фейсбук/инстаграм профил в коментарите, за да мога да се свържа с вас, ако победите! (В случай, че победителят не отговори до три дни, ще бъде изтеглен нов!)
3. Усмихнете се!

Играта ще продължи от днес, 19 декември, до 23:59 часа на 24 декември. Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип чрез сайта random.org в коледната сутрин, като всеки един участник ще бъде включен в списъка само един път. На 25 декември в последния пост от Blogmas ще обявя кой ще получи подаръчетата.
Желая късмет на всеки, който пожелае да се включи, весели и топли празници, много книги и забавления!

14 коментара:

  1. Май ще съм първата коментирала :D. Вече от няколко дни чета блога ти като епистоларен роман (хе-хе-хе, литературата ot 10. клас си казва думата) и наистина ми харесва, нищо че съм на април, 2014. Именно от най- новите ти публикации успях да разбера за съществуването на сериала Goblin и съм ужасно влюбена в него <3.
    Колкото до книги, училище и така нататък - просто имам толкова много неща на главата - от сложния избор дали да довърша Междузвездни войни или да почна Властелинът на пръстените до какво да мъдря утре на класното по литература. Много ми се иска тази работно-учебна седмица най-сетне да приключи, за да се заема със съществените задачи - четенето на недовършени книги и манга, играенето на стари (както и нови) видео игри, гледането на какви ли не сериали, филми и анимета. (ама да не си помисли някой че само лентяйствам - даже и стипендия взимам! #каквопостижениесамо...)
    Като цяло 2017-та година мина неочаквано бързо. Почнах да вземам стипендия (естествено, най-ниската от целия град, при положение, че уча в "най-елитната" гимназия), повиших си успеха, все още нямам гадже, ама карай - всичко е точно.
    За финал - ето и линк към инстаграм профила ми: https://www.instagram.com/lucylands_/
    :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ева, Ева, прекрасна Ева правиш Коледа още по-красива. Малко са блогърите, които все още правят Giveaways, но съм страшно щастлива, че ти си един от тях. Ако трябва да бъда честна твоят блог беше един от първите книжни блогове, които започнах да следя и го намирх за перфектен, ти си ми беше направо идол :D и повярвай ми все още си. Страшно обичам теб и цялата ти работа. Ти си едно прекрасно създание <3
    Потърси ме тук https://www.instagram.com/vickythepinguin/ най-често посещавам Инстаграм.

    ОтговорИзтриване
  3. what up, ева? honestly, не знам какво да напиша, затова ще дрънкам глупости. през неделя изведнъж пак ми дойде вдъхновението да се гримирам и тази седмица всеки ден прекарвам около 20 минутки в гримиране, тъй като ми е като терапия. и осъзнах, че не съм харчила пари за грим от месеци. последното нещо, свързано с грим, което получих, даже не купих сама, беше едно червило, което ми подариха на рождения ден. днес си купих едно nudish, pinkish червило на essence.
    other than that, през повечето време уча и решавам тестове. нямам против, тъй като ми харесва да уча по история и бел. 12ти клас не е чак толкова вълнуващ, колкото ми изтъкваха всички, че ще е. по-скоро е леко тъжна година, тъй като оставяме и слагаме край на един период от живота си. не е лесно да се свикне с факта, че ще преминем към нещо по-различно и по-голямо. стискай ми палци за матурите и изпитите!
    love you, сигурно няма нужда, но все пак ще си напиша инстаграма: @zi.neti

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. Продължавай в същия дух, да ни радваш със свежи и нови неща.Щастлива съм, че открих блога ти,защото внасяш малко разнообразие в сивото ежедневие, а и откривам страхотни книги благодарение на теб❤️ Успехи за в бъдеще, заслужаваш ги.
    instagram beapetrova :)

    ОтговорИзтриване
  6. Тъй като наскоро прочетох една книга, която със сигурност зае висока позиция в любимците за 2017, то ще спомена именно нея - "Каравал" на Стефани Гарбър. Магията прелива от страниците и книгата докосва. Бе чудесна възможност да разнообразя и да предам малко цвят на сивото си ежедневие.
    Освен това продължавам с гледането на един също толкова любим сериал- "Имало едно време". Дори не искам да коментирам сериала, защото няма да успея да предам цялата си любов към него.
    Искрено благодаря за възможността! Весели празници! 😊
    Instagram: ivan_peovski

    ОтговорИзтриване
  7. Привет! Много хубава е идеята ти за коледен giveaway! Тъкмо тези книжки ми бяха хванали окото - особено "Говори". Иначе, при мен зимата е сковала не само дърветата, но и моето желание за учене, затова лентяйствам и съм го отдала на ваканция. Пък матурите... ще ги мислим януари...
    Оставям за връзка имейл: rebeka99@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  8. Наскоро изгледах излезлите два сезона на Stranger Things и обожавам сериала. Много рядко могат да ме накарат да седна да гледам някой сериал или филм; трудно ми задържа вниманието. Но Stranger Things е друга история, изненадах се от себе си, когато разбрах това ;д Нещото, което ме вдъхновява е музиката и мога да слушам във всяка една минута, няма да ми омръзне. А нещо, на което се надявам е догодина да започна работа, за да изкарам пари за едно определено нещо, за което комнея цял живот. (много нещо станаха)
    Instagram: xxioannamarkovaxx

    ОтговорИзтриване
  9. Здравей. Тъкмо попаднах на блога ти (по-точно ми го препоръчаха). Изглежда ми интересен, тези дни ще се разровя по-обстойно из него.
    Едно от хобитата ми е да чета, затова ако спечеля томболата, книгите определено ще ме зарадват.
    Поздрави!
    Имейл: dragonfly7@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  10. Здравей Ева! първо искам да ти пожелая топли и изпълнени с магия празнични дни! <3
    Обожавам блога ти и ти си един от първите хора, които започнах да следя, дори преди да си направя блога. И на мен ми се правеше Blogmas, но като новобранец реших да го оставя за догодина.
    Вчера гледах един доста хубав, български филм, по действителен случай "Стъпки в пясъка" се казва. Хареса ми и ми въздейства. Също така започнах и сериала Mr Robot и... ами просто е прелест, (а аз съм капризна щом става дума за сериали)! хд Предстои ми бал и кандидатстване и ти си минала през това. Как беше? малко е плашещо, защото приключва един цикъл, в който сме свикнали да се въртим. Но пък идват и нови приятелства. :)
    Лек ден ти желая и Весели празници!
    Fb: Vichi Torres
    IG: @vsh_sjf

    ОтговорИзтриване
  11. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  12. Здравей, Ева! Следя блога ти от няколко години, постовете ти са страшно позитивни и наистина много ме радват! Искам да ти пожелая приятно изкарване на празниците и успешна 2018 година! <3
    От няколко дни ми се гледаше Хари Потър (защото кое време е по - подходящо за гледане на Хари Потър от Коледа?) и снощи си го изгледах за 12984778 път. След като изгледах Game of Thrones през лятото не мога да си намеря нещо, било то филм или сериал, което да ми грабне вниманието и беше хубаво отново да изпитам удоволствието от гледането на нещо. Затова сега съм в процес на търсене на сериалчета - приемам препоръки. :)
    Купчината с тестове и уроци за матурите ме гледат усъдително, че не съм ги докосвала от доста време, но съм решила през ваканцията да оставя училището малко на заден план и да се отдам на нещо, което пренебрегвах откакто започна учебната година - ПОЧИВКА! :D
    FB: Никол Кинчева

    ОтговорИзтриване
  13. Благодаря ти за възможността, която предоставяш, обожавам книгите и през празниците мисля да се заровя в тях и да наваксам с четенето. Пожелавам ти една спокойна, щастлива и готина година и да продължаваш да ни радваш с постове.

    FB: https://www.facebook.com/krasidp

    ОтговорИзтриване
  14. Много хубаво ми става, когато виждам блогъри, които чета от години да пишат все още. Аз приключих с моето лайфстайл блогване (силно казано, по-скоро фенгърлване и оплакване от домашните в училище) преди 3-4 години и понякога много ми липсва... но вече просто ми я няма нуждата да разказвам и споделям. Не ми тръгва приказката, както се казва. :D Та, радвам се, че продължаваш да пишеш и ми е приятно да те чета ^^^

    От трите книжки от giveaway-я аз пък само "Graffiti Moon" съм чела и ми е много любима. И позитивна. И миличка. Ако съм аз изтеглената, може би ще я подаря на някой приятел, защото и без това често я препоръчвам и се опитвам да накарам познатите ми да я прочетат (от половин година моето копие е в приятеля ми и я е прочел точно доникъде. СТРАДАМ). Другите две обаче не съм чела, а отдавна са ми в списъка.

    Иначе в момента чета "The Heart Goes Last" на Маргарет Атууд за курсова за уни и историята не е толкова поглъщаща, но е гротескно болна и не ми се мисли как ще я представям, ще бъде неловко. :D Та, поне ме забавлява. Не е типичното четиво за мен, не успява да ме извади от твърде продължителния ми читателски блокаж, но е странна по не съвсем лош начин.

    Благодаря ти за възможността и ти пожелавам весели празници, вдъхновение и още много нови любими филми, сериали, книги и всякакви форми на изкуство. :)
    Инстаграм: huricanedrunk

    ОтговорИзтриване